Verzending & Bezorging

Levertijd
Alle tiffins worden met de hand voorzien van de gekozen prints. Wij doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De tiffin wordt de eerstvolgende werkdag verzonden. Mocht het zo zijn dat dat niet haalbaar is dan krijg je hierover bericht.

Levering
Onze pakketten worden geleverd met PostNL. De levertijd is meestal 1 werkdag vanaf het moment dat wij het pakket overgedragen aan PostNL. Wanneer het pakket overgeleverd is ontvang je een track & trace code. Hiermee kun je jouw bestelling volgen.

Verzendkosten
Binnen Nederland zijn de verzendkosten per pakket 0-10kg € 6,75.
Voor verzending buiten Nederland neem contact op over de prijzen via info@tiffin-tin.nl.

Betaalmogelijkheden

Al onze betalingen vinden plaats op het veilige betaalplatform Mollie payment. Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • IDeal
  • Paypal
  • Creditcard

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Je hebt 14 dagen om je tiffin te retourneren. Stuur een email naar info@tiffin-tin.nl met de reden van je retour en je factuurnummer.

Het retour adres is:
Tiffin Tin
Brandemeer 3-10
8502TV, Joure

Kosten retour zijn voor eigen rekening.

De tiffin zal compleet en onbeschadigd terug gestuurd moeten worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terug storten. Onder voorwaarde dat de tiffin in goede orde retour is gezonden.

Garantie

De tiffin is niet geschikt voor vloeibare substanties.De tiffin is wel geschikt voor substanties zoals kwark en yoghurt.Vervoer de tiffin altijd rechtop. Voor het behoud van de sticker met de hand afwassen.

Wij doen logischerwijze ons best om de tiffins in goede conditie aan te leveren.Toch kan er tijdens transport of gebruik iets gebeuren waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Mocht dat zo zijn dan heb je wettelijk 2 maanden om dat bij ons te melden. Het liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Valt het binnen die 2 maanden dan zullen wij ,in overleg, met een passende oplossing komen.

ontwerp je eigen tiffin lunchbox